Weet jij je als Civieltechnisch Talent te onderscheiden van de rest? Niet omdat je de enige bent, maar omdat je de beste bent? Ben jij ambitieus en bereid om te knokken en te leren? Wil je hulp om je doel helder te krijgen en het te bereiken? Schrijf je dan kosteloos in bij Talent & More.

Talent & More infra is het eerste platform dat is opgericht om Civiele Techniek Talenten beter inzicht te geven in de carrièremogelijkheden bij aannemers in Nederland. Het daagt Civieltechnische Talenten uit om kritischer naar hun eigen carrière te kijken en hen te coachen in hun ontwikkeling. Hierdoor volg je gericht het carrièrepad dat perfect past bij jouw persoonlijkheid en doelen.

Waarom een platform voor Civiele Techniek Talenten

De Infra branche heeft een behoorlijk imago probleem. Sinds de bouwfraude lukt het de meeste bedrijven niet om behoorlijke rendementen te halen. Deels door het vertrouwen dat beschaamd is, maar zeker ook door het beperkte onderscheidende vermogen in de infrabranche. De laagste prijs is vaak leidend, ongeacht de kwaliteit. Over het algemeen is het ook nog hard werken bij nacht en ontij.

De mooie kanten van de branche komen zelden onder de aandacht. Misschien nog wel bij de mensen in de branche zelf, maar zeker niet bij de jeugd die nog de richting van hun toekomst moet kiezen. Talent & More infra vindt het belangrijk om de beeldvorming positief te beïnvloeden door gebruik van verschillende media.

Verwende voetbaltalenten

In een interview met Bert van Marwijk over de malaise in het hedendaagse voetbal was hij duidelijk over de huidige voetbaltalenten. De vraag overstijgt het aanbod. Daardoor vindt er een devaluatie plaats van Talenten. In de kern zijn de huidige Talenten verwend en ontbreekt het hen aan de wil om te winnen. Op eigen kracht problemen overwinnen hebben ze nooit geleerd. Ze zijn meer geïnteresseerd in de club die het meeste betaalt, dan in het elftal waar hun kwaliteiten het best tot hun recht komen.

Dikke auto en vet salaris als enige drijfveer

Verwende Talenten zien we momenteel ook bij een grote groep high potentials in de Civiele Techniek. Ze willen niet de beste zijn, maar veel geld verdienen en de grootste auto hebben. Men kiest niet het bedrijf dat het beste bij hen past, maar gaat voor het bedrijf dat het meest betaalt. Op termijn biedt juist een goedgekozen carrièrepad, waar je de juiste ervaring opdoet, de beste kansen voor succes. En ja, dan volgen dat goede salaris en die leuke auto vanzelf!

Gehaaide headhunters

Headhunters en detacheerders profiteren volop van de schaarste op de markt aan Civieltechnische Talenten. Ze kapen Talenten weg en bemiddelen puur om eraan te verdienen. Maar ze doen niets om Talenten te ontwikkelen en zoeken ook niet naar de perfecte match die past bij jouw persoonlijkheid, doelen en je gewenste carrièrepad. Talent & More richt zich juist op de Talenten en hun carrière in plaats van op de vraag vanuit de werkgevers. Hierdoor kies je proactief en kritisch voor een carrièrepad dat past bij jou.

Wat is het Talent & More platform

Talent & More brengt verandering! Door Civiel Technische Talenten uit te dagen om kritischer naar hun eigen carrière te kijken en hen te coachen in hun ontwikkeling. Hiervoor is een kosteloos platform voor Talenten beschikbaar. Op het platform maken we zaken bespreekbaar, zoals primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, interessante opleidingen en meer zaken die een Civiel Techniek Talent interesseert. Door interactieve deelname ben je zelf in staat om de inhoud te sturen. Schrijf je daarom direct in!

Wie is Talent & More

Talent & More is opgericht door Peter-Jan Hendriks. Hij helpt Civiele Techniek Talenten om kritisch en proactief hun carrièrepad uit te stippelen. Juist in deze markt van schaarste, korte termijn verleidingen en inhalige headhunters vindt hij dit belangrijk. Peter-Jan werkte 16 jaar in loondienst bij verschillende aannemers en is sinds 2009 directeur / eigenaar van Traffic & More, een specialist in tijdelijke verkeersmaatregelen bij mobiliteitsvraagstukken. Hierdoor kent hij de aannemers in de Civiele Techniek op zijn duimpje.

 

Heb je een vraag over de voordelen van het Talent & More platform of over je carrière? Stuur gerust een berichtje naar Peter-Jan!