Ieder Talent heeft recht op een goede Coach.

Maar weinig Talenten kunnen alleen op eigen kracht carrière maken. Je kunt wel Talent bezitten, maar het is ook erg belangrijk dat er een omgeving gecreëerd wordt waarbij je Talent tot zijn recht komt. Talentontwikkeling is de taak van een goede manager die een coachende rol op zich neemt en deuren opent, zowel binnen als buiten de organisatie. Die snapt dat je fouten moet maken om te leren, maar je behoedt voor al te grote fouten.

Talenten missen nog wel eens zo’n coachende manager. Soms doordat de organisatie te klein of juist te groot is. Of omdat managers bang zijn voor concurrentie en Talenten klein proberen te houden. Dit soort uitdagingen overwinnen hoort bij de strijd naar de top en is goed voor je ontwikkeling. Een carrièrepad hoeft niet mooi geplaveid te zijn. Maar het moet ook geen onbegaanbaar pad worden.

Talent & More neemt de rol van coachende manager op zich voor die Talenten die er één missen en die willen klankborden over hun huidige werkzaamheden en hun toekomst in de Civiele Techniek.