Isabelle Hanssen, jong Talent in de topsport

Talent & More ondersteunt Isabelle Hanssen, een jong Talent freestyle skiën met Halfpipe als specialiteit. Haar verhaal uit de topsport sluit perfect aan bij de doelstelling van Talent & More. Ze heeft talent, wilskracht en ambitie en zit tegen de wereldtop aan. Ze mist alleen nog net dat laatste stapje om opgenomen te worden in het topsportprogramma van NOC*NSF om aansluiting te krijgen bij de wereldtop.

Tot op heden heeft ze nog geen ondersteuning van de Nederlandse  bond gehad, het NOC NSF helpt eigenlijk alleen medaille kandidaten. Met andere woorden, ze helpen je niet om bij de top te komen, maar ze steunen je pas wanneer je er bent. Een geval van wel oogsten, maar niet zaaien.

Daar is ook een parallel met headhunters, zij verdienen er goed aan om gearriveerde Talenten weg te kapen en deze bij een ander bedrijf aan te dragen. Een kwestie van de vruchten plukken van de investeringen van een ander.

Carrière maken in de topsport kun je niet met Talent alleen, een coach helpt daarbij. Ook bij Civiele Techniek Talenten!